سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اجرای عایق صوتی دو جزئی سازه های مختلف

نظر

اجرای عایق‌ صوتی دو جزئی سازه های مختلف : اگر به عایق‌ کاری خانه خود فکر می‌کنید، ممکن است این سؤال برای شما پیش بیاید که تفاوت بین عایق حرارتی و صوتی چیست. هدف اصلی عایق حرارتی، کاهش انتقال گرما برای خنک نگه داشتن خانه شما در تابستان و گرم‌تر در زمستان است. عایق حرارتی می‌تواند وابستگی شما به گرمایش و سرمایش مصنوعی را کاهش دهد و در نتیجه در هزینه قبض برق شما صرفه‌جویی کند. در حالی که برخی از پنل های عایق حرارتی، دارای مزایای عایق صوتی نیز هستند، پنل های عایق صدا به طور ویژه برای کاهش انتقال صدا طراحی شده‌اند. ضخیم‌تر و متراکم‌تر بودن پنل های عایق صوتی به شما کمک می‌کند تا خانه‌ای آرام و خصوصی داشته باشید.**>

اجرای عایق‌ صوتی دو جزئی سازه های مختلف

برخی از پنل های عایق صدا نیز همان مزایای عایق حرارتی را دارند. این بدان معناست که با یک محصول، می‌توانید هم تنظیم حرارتی و هم تنظیم صدا را در محیط موردنظر خود دریافت کنید. قبل از انتخاب عایق، به فاکتورR-Value توجه کنید، زیرا به شما می‌گوید که این عایق، چقدر در کاهش انتقال حرارت مؤثر است. هرچه R-Value بالاتر باشد، می‌ توانید انتظار صرفه‌ جویی بیشتری در مصرف برق داشته باشید. عایق صوتی دو جزیی یکی از محصولات کاربردی در جهت عایق‌بندی و همچنین آب‌بندی سطوح مختلف بوده که می‌توان از آن در ساختمان‌ها استفاده کرد. در ساختمان‌ها از مصالح مختلفی به منظور برپایی سازه بهره‌گیری شده که برخی از این مصالح می‌توانند به آسانی صدا را جذب کرده و از نقطه‌ای به نقطه دیگر انتقال دهند. از این رو برای حفظ آرامش و فراهم آوردن آسایش در محیط داخلی سازه‌های مختلف نیاز است که از مواد عایق‌کاری بهره‌گیری شود. عایق صوتی دارای ساختار دو جزیی بوده و می‌تواند میزان انتقال انرژی صوتی را با در نظر گرفتن منبع تولید و گیرنده صدا کاهش دهد. در حقیقت، این محصول نوعی پوشش بوده که می‌توان از آن برای کاهش و یا مقابله با انتقال صدا و انواع آلودگی صوتی استفاده کرد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

عایق صدا کف عایق صدا کف, عایق های صوتی کف

هر یک از عایق‌ های صوتی مصرفی در سازه‌ های مختلف دارای ویژگی‌های مختلفی هستند که مهم‌ترینِ آن، قدرت عایق مورد نظر است. همان‌طور که می‌دانید هدف اصلی استفاده از این محصولات، عایق‌کاری و ایجاد پوششی مقاوم در راستای حذف و جذب صوت است؛ بنابراین درجه کیفی محصول و قدرت آن برای انجام چنین کاری بسیار حائز اهمیت خواهد بود. از جمله خصوصیات عایق صوتی دو جزیی می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • اجرای سریع و آسان؛
  • میزان چسبندگی عالی؛
  • دوام و ماندگاری بالا؛
  • مقاوم در برابر انواع مختلف خورنده‌های فرسایشی و محیطی؛
  • برخورداری از مقاومت فشاری مناسب؛
  • وزن سبک؛
  • میزان پوشش‌دهی 2.5 متر مربع در ازای هر کیسه با ضخامت 1 سانتی‌متر.